Otelul incearca impotriva lui Basel sa obtina primul rezultat favorabil din Champions League, campioana Romaniei sperand la un succes impotriva elvetienilor. "O victorie ne da puterea sa reusim sa batem si Benfica, in ultimul meci, si sa ajungem in Europa League", a precizat Dorinel Munteanu. Partida de la "Arena Nationala" va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Foto:

Echipe probabile:

Otelul: Grahovac - Rapa, Sarghi, Perendija, Salageanu - Antal, Neagu, Filip, Giurgiu, Iorga - Pena.

FC Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Joo Ho Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei.

"O victorie ne da puterea sa reusim sa batem si Benfica in ultimul meci si sa ajungem in Europa League" - Dorinel Munteanu.

Grupa C, meciurile zilei:

Otelul - Basel ("Arena Nationala" - TVR 1 direct)

Manchester United - Benfica ("Old Trafford")

Clasament:

1 Manchester United 8

2 Benfica 8

3 FC Basel 5

4 Otelul 0

Presa elvetiana - Va fi un meci greu contra Otelului

"Basel are nevoie disperata de victorie cu Otelul, pentru ca pe 7 decembrie, cu Manchester United, sa aiba loc finala pentru locul 2. Desi Otelul e pe ultimul loc, echipa romana nu trebuie subestimata sub nicio forma. Basel nu are amintiri prea placute din Romania, daca ne gandim la infrangerea cu CFR Cluj de acum un an" - 20 Minuten (conform Mediafax).

"O victorie la Bucuresti ar pastra o ultima sansa de a ierna in Liga Campionilor, nu in Europa League. Dar un succes cu Otelul numai simplu nu e, dupa cum s-a vazut in tur la Basel" - Blick (conform Mediafax).