Clubul olandez Utrecht a anuntat, in cursul zilei de vineri, ca isi doreste sa-l tina pe Mihai Nesu in cadrul clubului si dupa expirarea actualei intelegeri (se incheie in vara lui 2012). "Vrem sa-l pastram si sa-i oferim un contract nou, intr-o pozitie in club", a precizat Wilco van Schaik, directorul general al batavilor.

Mihaita Nesu Foto: AGERPRES

"Vrem sa-l ajutam pe Nesu. De aceea, vrem sa-l pastram si sa-i oferim un nou contract, intr-o alta pozitie in club, din momentul in care va fi in stare s-o faca. De asemenea, vrem sa-l ajutam pe Nesu si cu fundatia pe care vrea s-o deschida pentru a ajuta oamenii cu dizabilitati", a declarat Wilco van Schaik, conform gsp.

"Este un gest extraordinar, facut de niste gentlemani, sa ii ofere lui Mihaita un post la care se pricepe. Exemplul lor ar trebui pus in aplicare si in fotbalul romanesc" - George Ogararu (sport.ro).

Nesu s-a accidentat grav in timpul unui antrenament al echipei sale de club, din data de 10 mai. Internationalul roman si-a fracturat o vertebra cervicala, iar in acest moment isi poate misca doar capul si mana dreapta.