"Dosarul dezafilierii Universitatii Craiova" a scos la iveala un alt episod interesant din fotbalul romanesc: 400.000 de euro din banii echipei Gloria Bistrita, cuveniti din drepturile tv, au intrat in conturile Lisei Sandu, sotia presedintelui FRF. "Am luat bani imprumut de la sotia presedintelui FRF", a precizat Jean Padureanu, presedintele bistritenilor, conform gsp.

Mircea Sandu alaturi de sotia saFoto: AGERPRES

Numele sotiei presedintelui FRF a aparut in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova, Elisabeta Sandu incasand 400.000 de euro din banii care erau destinati echipei Gloriei Bistrita, din drepturile tv.

"Da, am luat un imprumut de la sotia presedintelui FRF, dar banii au fost inregistrati legal in contabilitatea clubului. Am facut acest imprumut stiind ca in scurt timp urmau sa ne vina banii din drepturile TV. Acum nu-mi mai amintesc cu exactitate daca LPF i-a virat in contul nostru si noi am stins datoria sau daca Liga i-a virat direct in contul sotiei sefului FRF", a declarat Jean Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita, pentru gsp.

Respectivul imprumut s-a petrecut in data de 18 septembrie 2009. DNA ar putea dispune deschiderea unui dosar separat in ceea ce priveste traseul banilor de la LPF, la familia Sandu, iar mai apoi la Gloria Bistrita.