Gica Hagi a criticat situatia de la echipa nationala a Romaniei, fostul "decar" al primei reprezentative fiind de parere ca erori se comit atat la nivel de conducere, cat si la nivel de banca tehnica. "Eu nu vad nicio idee, niciun concept in fotbalul romanesc in acest moment. Noi trebuie sa construim, nu sa reconstruim. Daca se schimba jucatorii atat de des, ce mai reconstruim?", a precizat Hagi.

Gica HagiFoto: AGERPRES

Selectia, aspru criticata de "Rege"

"Se perinda prea multi jucatori la nationala in acest moment. Nu este un lot omogen. Aud cuvantul de vreo 4 ani, e gresit. Noi trebuie sa , nu sa . Daca se schimba jucatorii atat de des, ce mai reconstruim? Trebuie sa se stie clar ce ne dorim. Eu nu vad nici o idee, niciun concept in fotbalul romanesc in acest moment", a precizat Gica Hagi la Digisport.

Razvan Lucescu si Victor Piturca, vinovati de actuala situatie

"Nu exista o idee clara si care sa fie spusa publicului. Trebuie sa ai un obiectiv si pe termen scurt, mediu si lung. Cand vad 50 de jucatori in circuitul echipei nationale, ma sperii. Trebuie sa facem un bloc de jucatori, sunt putini de valoare pe care ii avem. De ce s-au rulat atatia jucatori in ultimii ani de catre doar doi antrenori? La echipa nationala avantajul este ca poti alege pe cine vrei, selectezi pe cine vrei, oricand vrei. E un mare avantaj, eu asa il consider. Trebuie obiective clare fixate si la loturile nationale de juniori. Noi de aceea am facut rezultate, am fost competitivi, am fost bine selectati", a completat Gica Hagi.