Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat luni ca unul din sponsorii importanti ai echipei nationale de fotbal a renuntat la contract in urma investigatiilor declansate de DNA, FRF urmand sa piarda 500.000 euro anual, potrivit GSP. HotNews.ro i-a contactat pe reprezentantii celor doi sponsori importanti pe care ii mai are echipa nationala. Oficialii Coca-Cola au declarat ca nu a reziliat contractul cu FRF, in timp ce oficialii Ursus au spus ca "in momentul de fata purtam discutii cu FRF legate de modalitatile de colaborare".

Coca-Cola si Ursus au rams singurii sponsori importanti ai echipei nationale de fotbal, dupa ce contractele cu Dacia si Raiffensen Bank s-au incheiat. Seful FRF nu a precizat care dintre cele doua companii si-a retras sprijinul.

Contactati de HotNews.ro, oficialii Coca-Cola Romania au declarat ca sustin in continuare echipa nationala de fotbal si nu au reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal.

In schimb, Grant McKenzie, vicepresedinte de marketing la Ursus Breweries, a aratat ca "in momentul de fata purtam discutii cu FRF legate de modalitatile de colaborare. De aceea nu putem oferi acum mai multe detalii despre relatiile contractuale pe care le avem cu Federatia".

Reprezentantii FRF au refuzat sa comenteze informatiile despre posibila rupere a contractului cu Ursus.