Oficialii clubului Dinamo ezita sa anunte daca vor disputa pe Arena Nationala intalnirea cu Steaua, programata in penultima etapa a turului din Liga 1 (la inceputul lunii decembrie). "Nicolae Badea va decide, saptamana viitoare, dupa consultari cu echipa si cu departamentul de marketing", a declarat joi Constantin Danilescu, director sportiv Dinamo.

Arena Nationala din BucurestiFoto: Reuters

Declaratia lui Danilescu contrazice anuntul facut de presedintele Cristi Borcea: miercuri, in cotidianul Prosport, Borcea anuntase ca derby-ul Dinamo - Steaua se va juca "in mod cert" pe noul stadion din Bucuresti.

Jucatorii lui Dinamo s-au aratat sceptici la o asemenea varianta: dupa ce au observat ca Steaua a avut o medie foarte buna de spectatori la jocurile disputate pe Arena Nationala (cu Rapid, Maccabi si chiar cu Chiajna), fotbalistii dinamovisti se tem sa nu evolueze pe o arena plina cu suporteri ai rivalilor.

Conform lui Danilescu, decizia finala va fi luata saptamana viitoare, dupa ce administratia clubului dinamovist va studia toate detaliile unui asemenea joc: "Cartierul in care este Arena Nationala este dinamovist; putem vinde biletele doar la stadionul din Stefan cel Mare; putem controla cota de tichete pe care o alocam Stelei", sunt cateva dintre ideile prin care Dinamo poate evita afluxul de fani stelisti.

"Stadionul va fi alb-rosu, Steaua nu are nicio sansa", este declaratia lui Borcea, amintind ca Dinamo a avut, pe fostul "23 August", un public formidabil la meciurile cu Manchester United si Lazio, din preliminariile Champions League.