Dinamo si-a protejat fotoliul de lider, dupa o victorie in prelungiri pe terenul contracandidatei CFR Cluj. Marius Niculae a fost (din nou) conducatorul "haitei": a egalat la 2, in minutul 81, apoi a semnat, in minutul 90+2, o victorie "de aur" pentru echipa lui Liviu Ciobotariu.

Marius Niculae, golgeterul stagiuniiFoto: Agerpres

CFR Cluj a avut o sansa uriasa de a trece pe primul loc (conducand cu 2-1, pana in minutul 80), dar a irosit-o pe mana unei defensive sub-mediocre: Nuno Diogo a comis penalty-ul egalarii, apoi l-a marcat prea larg pe Niculae, la golul decisiv.

CFR Cluj - Dinamo 2-3

Au marcat: Cadu 38 penalty, Ronny 46 - Danciulescu 21, Marius Niculae 81 penalty, 90+2

Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo: "Am avut putina sansa, dar norocul face parte din joc. Mi-a placut ca echipa a avut caracter si a crezut in aceasta victorie pana in ultimul minut. Si a facut-o in fata unui adversar care putea la fel de bine sa castige".

Cadu, capitan CFR Cluj: "Nu se astepta nimeni sa pierdem meciul in 10 minute. In plus, noi am avut si 3-1, dar arbitrul nu a vrut sa valideze golul lui Kapetanos. Mingea a intrat un metru in poarta" - in minutul 65, o reluare a lui Kapetanos a trimis mingea in bara laterala. Dupa contact, balonul a sarit in zona liniei portii: reluarile arata ca mingea nu a intrat in poarta. In momentul derularii fazei, tot stadionul a avut iluzia ca golul este valabil.

Arpad Paszkany, patron CFR Cluj: "Este viciere de rezultat. Specialistii nostri in IT demonstreaza ca la faza lui Kapetanos, mingea a intrat cel putin 20 de centimetri in poarta. A fost gol. Apoi, penalty-ul din care ei au facut 2-2 a fost inventat de Tudor. Arbitrul i-a bagat din meci".

Cornel Dinu: "Conducerea de militieni de la CFR Cluj a transformat arena intr-un fel de ghetou, de Gestapo, ca o sa ne ceara analize de sange si ADN-ul ca sa intram la meci. Dinamo a avut noroc in acest meci, dar sa ajungi ca domnul Paszkany sa vezi goluri unde nu le mai vede nimeni - e deja prea mult".