Steaua a castigat partida cu Maccabi Haifa (4-2) in inferioritate numerica (Florin Costea a fost eliminat), ros-albastrii reusind o a doua repriza de vis. "Steaua s-a razbunat pentru umilinta din tur. Romanii au castigat fascinant, zambetul a reaparut dupa pauza", a titrat presa israeliana, informeaza Mediafax.

Steaua, victorie spectaculoasa cu Maccabi HaifaFoto: Reuters

"Verzii au avut o sansa mare sa obtina calificarea, dar Steaua s-a razbunat dupa infrangerea umilitoare de la Haifa. In zece oameni, Steaua a marcat doua goluri si a invins cu 4-2. Romanii au primit o palma insultatoare la Haifa, iar elevii lui Ilie Stan au luptat sa isi recapete macar o parte din demnitatea pierduta" - Sport 5.

"Dubla lui Tanase i-a ingenuncheat pe verzi, cu toate ca eliminarea lui Florin Costea parea sa fi pavat drumul lui Maccabi spre victorie" - Maariv.

"Maccabi a pierdut in superioritate numerica. Steaua a castigat fascinant cu 4-2, o mica revansa fata de scorul de acum doua saptamani. Era 2-0 si cale sigura spre dezastru. Zambetul a reaparut pana la pauza, pentru ca s-a facut 2-2, dar, chiar si dupa eliminarea lui Costea, Steaua a marcat de doua ori" - One.

"Desi a ramas fara Costea, Steaua a continuat sa atace si a castigat justificat" - Walla.

"Naivi in Romania. Desi a fost capabila sa revina de la 0-2, Maccabi a luat doua goluri cand romanii erau in inferioritate numerica. Defensiva a tradat-o" - Ynet.

Grupa J, rezultate:

Schalke - AEK Larnaca 0-0

Steaua - Maccabi Haifa 4-2

Clasament:

1 Schalke 8 puncte

2 Maccabi Haifa 6

3 Steaua 5

4 AEK Larnaca 2.

Urmatoarele partide:

1 decembrie, ora 20.00

AEK Larnaca - Maccabi Haifa

Schalke - Steaua

14 decembrie, ora 22.00

Maccabi Haifa - Schalke

Steaua - AEK Larnaca.