Clubul Petrolul a anuntat ca va face recurs la decizia Comisiei de Disciplina (n.r. suspendarea terenului pentru sase partide), ploiestenii dorind ca Liga sa lase femeile si copiii la disputele in care accesul spectatorilor a fost interzis.

Stadionul Ilie Oana din PloiestiFoto: Hotnews

"FC Petrolul Ploiesti a luat act de hotararea Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal in ceea ce priveste sanctiunile dictate in urma incidentelor de la intalnirea cu Steaua Bucuresti: interzicerea organizarii cu spectatori a urmatoarelor sase partide de pe teren propriu, precum si o sanctiune financiara de 60.000 de lei. FC Petrolul Ploiesti va face recurs impotriva acestei decizii si, totodata, va solicita LPF sa permita accesul copiilor si femeilor, pe stadionul Ilie Oana, la meciurile supuse interdictiei dictate in sedinta de miercuri", se precizeaza intr-un comunicat al FC Petrolul.

In urma incidentelor de la partida cu Steaua, Comisia de Disciplina a LPF a hotarat ca stadionul "Ilie Oana" sa fie suspendat pentru sase partide, in timp ce gruparea ploiesteana sa fie amendata si cu suma de 60.000 de lei.

Un episod similar a avut loc in Turcia, acolo unde echipa Fenerbahce a fost sustinuta doar de femei si de copii la o partida in care terenul a fost suspendat.