Petrolul a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca il va actiona in justitie pe Enache Dragos, agresorul fotbalistului stelist George Galamaz. "FC Petrolul Ploiesti regreta situatia creata la partida cu Steaua. Ii vom actiona in justitie pe agresor si pe cei care vor fi indentificati, pe inregistrarile video, ca au aruncat cu petarde in suprafata de joc. Consideram ca intreaga responsabilitate revine firmei de paza, angajata prin contract", se precizeaza pe fcpetrolul.ro.

Petrolul PloiestiFoto: fcpetrolul.ro

Iata comunicatul de presa al FC Petrolul:

"FC Petrolul Ploiesti regreta situatia creata prin incidentele de la partida de duminica si îsi cere scuze, în mod public, jucatorilor afectati, clubului Steaua Bucuresti si spectatorilor prezenti pe stadionul „Ilie Oana”.

Consideram ca ceea ce s-a întâmplat, ieri, a reprezentat si un atac la adresa clubului nostru, drept pentru care ii vom actiona in justitie pe agresor si pe cei care vor fi identificati, pe inregistrarile video, ca au aruncat cu petarde in suprafata de joc.

Totodata, precizam ca FC Petrolul Ploiesti si-a luat toate masurile necesare pentru organizarea acestui joc, suplimentand, la solicitarea Jandarmeriei, numarul fortelor de ordine din incinta stadionului. Consideram ca întreaga responsabilitate revine firmei de paza, angajata prin contract pentru asigurarea securitatii în interiorul arenei „Ilie Oana”.

Regretam faptul ca, pentru actele iresponsabile ale unora, are de suferit publicul ploiestean, cel care a dovedit, in atatea randuri, ca este civilizat si dornic sa participe la un spectacol sportiv" - FC Petrolul.

"Cer scuze public Stelei pentru incidente si-mi pare nespus de rau pentru ceea ce li s-a intamplat lui Galamaz si lui Tatarusanu" - Valeriu Rachita, antrenor Petrolul Ploiesti.