Membrilor Comitetului Executiv al FRF le-a fost comunicat cu ocazia vizitei la sediul DNA, in cursul zilei de miercuri, ca sunt invinuiti de abuz in serviciu. "Ne-a fost adusa la cunostinta invinuirea de abuz in serviciu si ni s-a dat termen doua saptamani pentru pregatirea apararii. Nu am vazut materialul de invinuire", a precizat Marian Rusen, reprezentant al cluburilor din Liga a doua.

Adrian MititeluFoto: AGERPRES

Au fost audiati, miercuri, de catre DNA: Cornel Sfaiter, Marian Rusen, Stefan Stana, Octavian Goga, Marius Stan, Cristi Bobar si Marian Palarie, toti membri in cadrul Comitetul Executiv al FRF (au votat dezafilierea U Craiova).

"Mi s-a spus ca a inceput urmarirea penala si ca sunt acuzat de abuz in serviciu. E neplacut ca acum, cu trei zile inainte de nunta, mi se intampla asa ceva. Am vorbit si cu nasu' (nr Cristi Borcea) si mai glumeam, ca el nu a fost prezent la sedinta aia. Sa stiti ca daca ar trebui, as vota la fel, fara sa am vreo presiune din parte lui Mircea Sandu sau a altcuiva" - Cristi Bobar (reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a), conform gsp.

"Decizia dezafilierii Craiovei o consider in continuare una corecta. Mi-au fost aduse la cunostinta invinuirile. Am incredere in documentele federatiei" - Stefan Stana, reprezentant al cluburilor din Liga a doua.

Dumitru Dragomir (presedintele LPF) si Mircea Sandu (presedintele FRF) sunt asteptati la DNA in cursul zilei de joi, respectiv vineri.

In data de 20 iulie, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Cum a motivat Comitetul Executiv al FRF decizia:

"Comitetul Executiv a adoptat in sedinta din 20 iulie 2011, cu zece voturi pentru si 2 abtineri, in temeiul art 18. alin 2 coroborat cu prevederile art 18 alin 1 lit b din statutul FRF, masura excluderii provizorii a clubului de fotbal Fotbal Club U Craiova SA, urmand sa supuna aceasta masura validarii primei Adunarii Generale a FRF".

Componenta C.Ex al FRF care a votat:

1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)

2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)

3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)

4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)

5. Cornel Sfaiter reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)

6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)

7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)

8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)

9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)

10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)

11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)

12. Sorin Terbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat).

Dupa ce formatia din Banie a fost dezafiliata, jucatorii Stiintei au devenit imediat liberi de contract, plecand astfel gratis de la Universitatea.