​Invinsa cu scorul de 6-1 (in weekend-ul trecut), chiar pe Old Trafford, de rivala locala City, Manchester United este hotarata sa treaca la fapte: "Diavolii" il vor cu orice pret pe Wesley Sneijder (Inter), jucator capabil sa dea o mana de ajutor campioanei din Premier League, informeaza presa din Marea Britanie.

Sir Alex Ferguson, antrenor Manchester UnitedFoto: AGERPRES

In vara lui 2011, Manchester a oferit aproximativ 35 de milioane de lire sterline pentru Wesley Sneijder, mijlocasul olandez al celor de la Inter Milano. Clubul din Serie A a refuzat pana la urma propunerea, iar Sneijder a ramas in Italia.

Umilit de City in derbiul orasului Manchester (scor 6-1 pe Old Trafford), Sir Alex Ferguson vrea cu orice pret sa intareasca echipa, iar Sneijder pare a fi cea mai buna varianta pentru a dirija jocul formatiei de pe Old Trafford (in conditiile in care Anderson si Fletcher nu au avut in ultimul timp evolutii care sa se ridice la nivelul pretentiilor lui Manchester United).

Oferta pentru mijlocasul olandez se ridica la aproximativ 40 de milioane de lire sterline, salariul fotbalistului ajungand pana la 200.000 de lire sterline pe saptamana.

Nascut pe 9 iunie 1984 la Utrecht (Olanda), Wesley Sneijder a jucat de-a lungul carierei la echipele Ajax (2002-2007), Real Madrid (2007-2009) si Inter Milano (2009 - pana in prezent).