Sahtior nu traverseaza cea mai buna perioada, echipa pregatita de Mircea Lucescu pierzand, scor 2-1, pe propriul teren, partida cu Metalist, din campionatul Ucrainei. In urma acestui rezultat, "minerii" au pierdut prima pozitie a ierarhiei (au ajuns pe trei). "Cred ca ar fi un lucru bun daca s-ar aduce arbitri straini sa conduca asemenea meciuri importante", a precizat antrenorul roman.

Mircea Lucescu, ganditor Foto: Reuters

"Cred ca ar fi un lucru bun daca s-ar aduce arbitri straini sa conduca asemenea meciuri importante. Este o diferenta mare intre arbitrajul din Ucraina si cel din restul Europei. Faze aproape identice au fost judecate diferit, de asemenea s-ar fi impus un cartonas rosu pentru jucatorii de la Metalist. Nu voi spune insa nimic rau despre adversarul nostru.

Am pierdut trei puncte importante, dar campionatul nu se opreste aici. Urmeaza insa o perioada dificila pentru noi. Am castigat de multe ori campionatul in ultimii ani, nu vom putea insa sa ne impunem doar cu ajutorul individualitatilor", a declarat Mircea Lucescu dupa infrangerea cu Metalist.

Clasament:

1 Dinamo Kiev 36 puncte

2 Metalist 34

3 Sahtior 33

4 Arsenal Kiev 23 etc.

Sahtior, ultimele cinci meciuri:

Sahtior - Metalist 1-2

Sahtior - Zenit 2-2

Tavriya - Sahtior 1-3

Sahtior - Zorya 4-1

Sahtior - APOEL 1-1.

Vezi aici rezumatul partidei Sahtior - Metalist: