​Steaua a fost umilita la Haifa, ros-albastrii pierzand cu 5-0 partida cu Maccabi, contand pentru Grupa J din Europa League. "Un succes de poveste, Steaua trece printr-o perioada proasta. Se pare ca Becali trebuie sa aduca al treilea antrenor din acest sezon", a titrat presa israeliana dupa meciul de joi, informeaza Mediafax.

Steaua, depasita categoric de Maccabi HaifaFoto: Reuters

"Echipa din Haifa a facut show si totodata un pas important pentru securizarea locului doi in grupa. Maccabi a dat un spectacol de exceptie, una dintre cele mai frumoase seri oferite de verzi în ultimii ani" - Sport 5.

"Ce usor a fost! Maccabi a lovit-o crunt pe Steaua, a zdrobit echipa lui Becali, care a plecat din stadion in timpul meciului. O victorie uriasa" - One.

"Un succes de poveste. A marcat repede si a continuat sa inscrie cat a putut. Steaua a aratat ca trece printr-o perioada proasta. Acum a fost pedepsita aspru de Haifa, care a stiut sa exploateze spatiile lasate de romani si a obtinut o victorie mare, la scor. Dupa meciul de la Haifa, se pare ca Becali trebuie sa aduca al treilea antrenor in acest sezon, daca nu cumva Ilie Stan isi va face singur bagajele" - Maariv.

"Maccabi a aratat ce poate cand vrea cu adevarat si acum sunt cu un pas si jumatate dincolo de grupe. Haifa isi acontase victoria inca de la pauza si a celebrat pana la final de cinci ori. A fost treaba simpla cu Steaua, considerata una dintre cele mai bune echipe din România. Ilie Stan a debutat cu stangul in cupele europene" - Sports

"Maccabi a umilit Steaua, dirijorii acestei adevarate orchestre fiind Amasha si Katan" - Ynet.

"Maccabi a explodat in fata Stelei si se apropie de calificare. Haifa a fost de neoprit si a oferit un carnaval de goluri" - Haaretz.

Grupa J, rezultate:

Maccabi Haifa - Steaua 5-0

AEK Larnaca - Schalke 0-5

Clasament:

1 Schalke 7

2 Maccabi Haifa 6

3 Steaua 2

4 AEK Larnaca 1.