Jurnalistii britanici critica jocul prestat de Manchester United contra Otelului (victorie cu 2-0), gazetarii fiind de parere ca "Diavolii" au suferit mult pentru a invinge campioana Romaniei. "Dubla lui Rooney a salvat un Manchester invechit. Fanii nu-si vor aminti prea multe despre meciul de la Bucuresti. Doua penaltiuri au decis un meci disputat pe un stadion doar pe jumatate plin", se precizeaza in presa din Marea Britanie.

Wayne Rooney in careul Otelului / Otelul - Manchester United 0-2Foto: HotNews / DP

Meci greu cu Otelul, Rooney a fost decisiv - DailyMail

"A fost un meci greu, decis in a doua repriza. Rooney a reusit o dubla de la 11 metri, iar United a bifat prima victorie in grupa de Champions League. Wayne a devenit cel mai bun marcator englez din Liga Campionilor, cu 26 de goluri. Nani, Rooney si Anderson au fost jucatorii care au decis partida" - DailyMail.

RooMANIA - The Sun

"Wayne Rooney a decis, prin dubla sa, partida cu Otelul, de la Bucuresti. A fost un meci dificil, care a fost transat in a doua repriza. Acum United poate privi doar spre derbiul cu City" - The Sun.

Rooney salveaza un Manchester United invechit - The Guardian

"Fanii lui United isi vor aminti victoria de la Bucuresti doar datorita faptului ca Rooney a devenit cel mai bun marcator englez din Champion League. Alex Ferguson mai are destul de munca, un test impotriva Barcelonei trebuie, categoric, sa mai astepte. United trebuie mai intai sa convinga prin jocul prestat. Meciul cu campioana Romaniei a fost doar un episod apatic pentru Manchester in cupele europene" - The Guardian.

Recordul lui Rooney, singurul lucru pozitiv contra Otelului - The Telegraph

"Aniversarea lui Wayne Rooney este singurul lucru bun al meciului cu Otelul Galati. Atacantul i-a oferit lui United prima victorie in actuala editie a grupelor din Champions League. Doua penaltiuri au decis meciul jucat pe un stadion doar pe jumatate plin. A fost foarte greu pentru Manchester sa se impuna, dar pana la urma conteaza cele trei puncte castigate" - The Telegraph.

Grupa C

Otelul - Manchester United 0-2 (Rooney 64 penalty, 90+2)

Basel - Benfica 0-2 (Cesar 20, Cardozo 75)

Clasament:

1 Benfica 7

2 Manchester 5

3 Basel 4

4 Otelul 0.