Cateva sute de suporteri ai lui Manchester United si-au facut incalzirea pentru meciul cu Otelul (Grupa C din Champions League) pe Lipscani, terasele fiind pline cu sustinatorii formatiei de pe "Old Trafford". "Nu am auzit mare lucru despre Otelul, am venit sa castigam, cred ca se pune doar problema scorului. Ne place la Bucuresti, berea e ieftina, iar femeile sunt frumoase", au precizat britanicii.

Suporteri ai lui Manchester in centrul BucurestiuluiFoto: HotNews / DP

Click pe poza pentru a vedea o FOTOGALERIE cu suporterii lui Manchester United pe Lipscani.

Pana la partida cu Otelul ("Arena Nationala", ora 21.45), sustinatorii lui United au petrecut la terasele de pe Lipscani. Relaxati si comunicativi, acestia au precizat ca nu stiu mare lucru despre adversarul de astazi al "Diavolilor".

"Nu am auzit mare lucru despre Otelul, am venit sa castigam, cred ca se pune doar problema scorului. Ne place la Bucuresti, berea e ieftina, iar femeile sunt frumoase. Cu siguranta va marca Rooney, avem nevoie de victorie si o vom obtine", a precizat unul dintre sustinatorii lui United.

"Nu au fost niciun fel de incidente pana in acest moment, suporterii s-au comportat civilizat. Suntem insa cu ochii in patru, in cazul in care comportamentul lor s-ar putea schimba dupa mai multe beri", a precizat unul dintre jandarmii care ii supravegheaza pe suporteri pentru HotNews.ro.