Tribunalul Bucuresti a dat dreptate Armatei in litigiul cu FC Steaua, echipa de fotbal fiind obligata sa plateasca 400.000 de euro (reprezinta restantele de la chirie, utilitati si penalitati de intarziere), informeaza televiziunile de stiri. In cazul in care nu va plati, formatia patronata de Gigi Becali ar putea fi executata silit (s-ar putea pune sechestru pe drepturile federative ale jucatorilor).

Gigi Becali trebuie sa plateasca bani Armatei Foto: Rompres

Scandalul dintre cele doua parti a inceput din momentul in care Gigi Becali a refuzat sa mai plateasca chiria pentru folosirea arenei din Ghencea. Omul de afaceri a considerat ca plateste prea mult, iar Steaua a parasit stadionul unde a cunoscut cele mai importante victorii din istorie.

In urma acestei decizii, ros-albastrii au evoluat la Buzau si Ploiesti in partidele considerate pe propriul teren.

In perioada iulie 2010 - august 2011, clubul de fotbal nu a mai platit utilitatile si chiria. Armata a amenintat ca nu va mai lasa echipa de fotbal sa joace pe arena din Bulevardul Ghencea, iar Steaua a hotarat sa-si paraseasca casa.

Daca echipa de fotbal nu-si va achita datoriile, Steaua ar putea fi executata silit - lucru care s-ar traduce printr-un sechestru asigurator pe drepturile federative ale jucatorilor.

MApN si FC Steaua se afla in conflict si in ceea ce priveste "sigla Steaua".