"Este un moment unic pentru noi, vom intalni pe Manchester United", a declarat Dorinel Munteanu inainte de confruntarea de vis cu Rooney, Evra, Berbatov si compania. Fara punct castigat dupa doua meciuri jucate in Champions League (infrangeri cu Basel si Benfica), Otelul spera intr-o minune in fata vicecampioanei Europei. Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Sir Alex Ferguson Foto: Reuters

"Este un moment unic pentru noi, vom intalni una dintre cele mai bune echipe din lume. Jucatorii ar trebui sa fie deja motivati numai cand aud numele Manchester. Sper ca echipa mea sa inteleaga ce le-am spus dupa infrangerea cu Benfica. Vom avea in fata, marti, fotbalisti de talie mondiala. Suntem increzatori in sansele noastre, am studiat adversarul, vom vedea ce va fi. United este favorita certa" - Dorinel Munteanu, antrenor Otelul.

"Toate partidele sunt importante, iar meciul de marti il vom trata cu cea mai mare seriozitate. Confruntarea cu Otelul este la fel precum cele din Premier League. Nu suntem multumiti de faptul ca avem doar doua puncte pana acum. Am avut un meci foarte greu cu Basel pe Old Trafford, trebuie sa adunam puncte. Am studiat partida Otelului cu Benfica, au avut ocazii pe final de meci, puteau sa obtina o remiza, dar portarul oaspetilor s-a opus", a declarat Sir Alex Ferguson, antrenor Manchester United.

Ultimele meciuri:

Liverpool - Manchester United 1-1 (Gerrard 68' - Hernández 81')

Otelul - Astra Ploiesti 1-1 ((Punoševac 40' - Fatai 46')

* Otelul a castigat in acest sezon doar doua partide din cele sapte disputate pe teren propriu.

* Cornel Rapa si Gabriel Paraschiv au fost recuperati, Dorinel Munteanu ii va putea folosi marti seara.

* Rio Ferdinand este marele absent al britanicilor.

Echipe probabile:

Otelul: Grahovac - Rapa, Costin, Perendija, Salageanu - Giurgiu, Filip - Antal, Ibeh, Frunza - Paraschiv (4-2-3-1). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Manchester: De Gea - Fabio, Jones, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Anderson, A. Young - Rooney, Javier Hernandez (4-4-2). Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Arbitru: Felix Brych (Germania)

Se mai pot gasi bilete: Peluze (intre 30 si 70 de lei, in functie de pozitionare), 100 lei Tribuna a II-a, Tribuna I (intre 80 si 150 de lei), Tribuna VIP (250 de lei).

Grupa C, clasament:

1 Basel 4

2 Benfica 4

3 Manchester United 2

4 Otelul Galati 0.

Partide disputate pana acum:

Basel - Otelul 2-1

Benfica - Manchester United 1-1

Manchester United - Basel 3-3

Otelul - Benfica 0-1.