Mircea Sandu a anuntat, joi, ca va candida pentru inca un mandat la sefia FRF, "Nasul" precizand ca performantele viitoare se vor face pe ceea ce va lasa el in fotbalul romanesc. Dupa mai multe saptamani de asteptare, Ion Craciunescu a fost validat in functia de presedinte al CCA (Comisia Centrala a Arbitrilor).

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Voi candida si in 2014. Daca mai vine un alt candidat, nicio problema, ne luptam. Puterea nu se da, se ia. Performantele viitoare se vor face pe ce lasam noi acum la FRF", a declarat Mircea Sandu intr-o conferinta de presa.

Ion Craciunescu - numire oficiala la CCA

"Craciunescu va avea un contract pe perioada in care am fost ales eu, deci 2010 - 2014. S-au facut cateva modificari de regulament. S-a aprobat ca incepand cu returul campionatului 2011/2012 baremul de arbitraj la Liga I sa fie varsat de LPF din drepturile de televiziune direct Comisiei Centrale a Arbitrilor. La Liga a II-a si a III-a, arbitrii vor fi platiti de cluburi direct in cont. Nu se va mai lucra din returul acestui campionat cu pentru arbitri si observatori", a declarat Mircea Sandu.

Craciunescu s-a mai aflat la conducerea CCA in perioada iunie 2003 - octombrie 2005, fiind atunci indepartat de Mircea Sandu pentru ca l-a sprijinit pe Gica Popescu in alegerile pentru sefia FRF.