Romania a remizat contra Albaniei, scor 1-1, in deplasare, in ultima partida a preliminariilor EURO 2012. "Trebuie sa ne declaram multumiti cu acest rezultat, puteam sa si pierdem. In viitorul apropiat, trebuie sa gasim un <11> care sa nu ne mai dea emotii", a declarat Victor Piturca la finalul disputei de la Tirana.

"Am alergat dupa egalare aproape tot meciul, am ratat cateva ocazii bune, dar nu am mai avut forta sa marcam al doilea gol. Imi doream 6 puncte din aceste ultime doua meciuri, dar n-a fost sa fie. Pana la urma trebuie sa ne declaram multumiti cu acest rezultat, puteam sa si pierdem. Dintr-o greseala am luat gol, ca si la meciul cu Belarus.

Au fost si multe lucruri bune, au venit jucatori noi care s-au integrat bine. In viitorul apropiat trebuie sa gasim un prim <11> care sa nu ne mai dea emotii. Nu are de ce sa-mi para rau pentru ca am revenit la echipa nationala, stiam la ce ma inham.

Nu mai sunt meciuri usoare, echipe precum Bosnia sau Serbia ne-au intrecut de mult" - Victor Piturca la conferinta de presa de la finalul partidei dintre Albania si Romania (conform gsp).

"Cred ca trebuie sa aveti putina rabdare cu noi. Unii jucatori sunt foarte tineri si au nevoie de timp. O sa vedeti ca sunt de mare valoare, cu viitor la echipa nationala. Pesimismul nu te duce nicaieri. Sunt obosit acum, dar formam o echipa competitiva. N-avem nici o scuza, trebuie sa muncim mai mult si sa fim increzatori. Era important sa castigam meciul, nu cine marcheaza. Am jucat 5 meciuri, am dat 5 goluri, sunt multumit de evolutia mea la echipa nationala" - Adrian Mutu (sport.ro).