Marian Iancu a anuntat, luni, ca nu va mai investi la Poli Timisoara, omul de afaceri fiind nemultumit de faptul ca nu este ajutat de catre autoritatile locale. "Voi lasa echipa Consiliului Local si Judetean, iar dupa va mai rezista doar doua-trei etape si se va desfiinta. Sunt frustrat cand vad pe ce stadioane se joaca in Bucuresti, Cluj sau Ploiesti. Timisoara isi bate joc de mine", a precizat Iancu.

Marian Iancu, patron Poli TimisoaraFoto: AGERPRES

"Consiliul Local si cel Judetean ne tot mint ca ne ajuta cu bani. Au datorie peste doua milioane de euro, sunt contracte concrete. Asta m-a facut sa nu mai investesc nimic la Timisoara, m-am saturat de minciunile lor, o sa le las lor echipa sa faca ce vor cu ea. O sa mai reziste doua trei etape, dupa care Poli se va desfiinta.

Ultimii bani au venit in perioada 2009-2010. Sunt frustrat cand vad pe ce stadioane se joaca in Bucuresti, Cluj sau Ploiesti. Timisoara isi bate joc de mine, investitorul care i-a scos in prim-planul fotbalului european. Am investit la toate nivelurile si nu primim nimic. Nu ma mai intereseaza fotbalul din Timisoara, m-am saturat sa fiu mintit si sa-si bata joc de mine. Imi pare rau doar de suporteri. Din momentul acesta BkP nu mai este la Timisoara, iar eu nu mai sunt persoana publica"" - Marian Iancu la sport.ro.

Poli se afla pe locul doi in Seria a II-a din liga secunda de fotbal, cu 14 puncte, la egalitate cu Gloria Bistrita.

* Citeste si Scrisoare deschisa a unui suporter de 79 de ani catre patronul echipei Politehnica Timisoara, Marian Iancu.