Atacantul Florin Costea a marcat golul decisiv al meciului Steaua - Otelul, in al treilea minut al prelungirilor: la 1-1, Costea a finalizat din interiorul careului, inscriind primul sau gol sub tricoul Stelei. Victoria cu 2-1 reprezinta si debutul antrenorului Ilie Stan pe banca bucurestenilor.

Florin CosteaFoto: steauafc.com

Otelul a deschis scorul prin Punosevac, in minutul 15. Steaua a egalat dupa pauza, prin penalty-ul transformat de Nikolic (61). In minutul 80, Sergiu Costin a respins de pe linia portii o bolta a lui Tatu. Steaua s-a impus in prelungiri, la aparitia lui Florin Costea la finalizare, din centrul careului.

"Asa trebuia sa fie, un penalty pentru ca Steaua sa revina in joc. Daca unul dintre cei mai buni arbitri (Alexandru Tudor) conduce un meci in asemenea maniera, nu mai am ce spune... Sunt foarte suparat - Steaua nu a fost cu nimic peste noi" - Dorinel Munteanu, antrenor Otelul.

"Este meritul echipei ca a inteles ca fara munca si fara atitudine nu putem realiza nimic. Acum avem doua saptamani la dispozitie ca sa reglam cateva dintre probleme. Este bine ca am debutat cu aceasta victorie, ca Steaua ramane in carti si sper sa urcam in clasament" - Ilie Stan, antrenor Steaua.