Ilie Stan este, incepand de vineri, noul antrenor al Stelei, informatia fiind confirmata de catre patronul echipei bucurestene. "Am discutat pe un an de zile, dar la finalul turului vom face o analiza, sa vedem ce jucatori ii mai trebuie", a precizat Gigi Becali.

Ilie Stan, inlocuitorul lui Roni Levy Foto: AGERPRES

"A venit Ilie Stan la mine acasa, am discutat toate detaliile si acum mergem sa ne intalnim cu Edi Iordanescu si cu Gabi Margarit, dupa care ne vom deplasa direct la Mogosoaia, la echipa, sa intre direct in treaba. Ilie Stan nu vrea sa fie deranjat pana la finalul turului. Noi am discutat pentru un an, dar la finalul turului vom face o analiza. Nu am discutat de bani, inca. Pe Ilie Stan il cunosc bine, doar l-am avut antrenor la Buzau. Este recomandat pana si de Dan Petrescu, care mi-a zis ca e disciplinat, lucru pe care nu-l stiam. Este o surpriza placuta", a declarat Gigi Becali la sport.ro.

"Am vorbit cu Gigi Becali si am acceptat sa antrenez Steaua fara sa stau prea mult pe ganduri. M-a sunat la miezul noptii si m-a intrebat daca sunt pregatit. Normal ca vin pentru ca asta e visul meu, sa antrenez Steaua. Cine nu vrea sa ajunga la cea mai galonata echipa din Romania?", a precizat Ilie Stan pentru gsp.

Ilie Stan a evoluat la Steaua in perioada 1987-1995, plus o scurta perioada in 1997. De-a lungul carierei de antrenor, Stan a pregatit echipele Al Seeb, UTA, FCM Targoviste, Gloria Buzau, Dunarea Giurgiu, Victoria Branesti si CS Mioveni.

De ce nu a reusit Roni Levy la Steaua

"E posibil sa gresesc, dar cred ca a fost lipsa de comunicare intre antrenor si jucatori. Nu e posibil ca Steaua sa joace atat de prost. Paradoxul e ca nu castigi meciuri, dar n-ai ce sa reprosezi jucatorilor. Ei alergau ca bezmeticii, n-aveau busola care trebuia sa vina de la antrenor. Levy imi mai cerea jucatori, pe cine sa mai aduc acum. Mai avea nevoie in atac? Avem trei atacanti pe banca. Mai trebuie ceva la mijloc? Pai el juca cu 5 mijlocasi cu Larnaca. Acum eu sa mai aduc alti jucatori? O sa aduc de la Barcelona", a conchis patronul Stelei la gsptv.