Steaua nu a stat prea mult timp fara antrenor dupa despartirea de Roni Levy, la doar cateva ore Gigi Becali propunandu-i lui Ilie Stan sa se ocupe de echipa bucuresteana. "Am acceptat sa antrenez Steaua, este visul meu. Sunt pregatit", a declarat Stan.

Ilie Stan, indepartat de la VasluiFoto: AGERPRES

"Am vorbit cu Gigi Becali si am acceptat sa antrenez Steaua fara sa stau prea mult pe ganduri. M-a sunat la miezul noptii si m-a intrebat daca sunt pregatit. Normal ca vin pentru ca asta e visul meu, sa antrenez Steaua. Cine nu vrea sa ajunga la cea mai galonata echipa din Romania?

Vineri ne intalnim sa oficializam colaborarea, apoi ma apuc de treaba. Obiectivul meu e sa fac echipa sa joace ofensiv, sa urcam in clasament si sa avem rezultatele pe care patronul si suporterii le doresc de la Steaua. Cunosc jucatorii si am incredere in mine, nu o sa fie greu sa ma adaptez, cred ca voi reusi", a declarat Ilie Stan pentru Gsp.ro.

"Gata, nu mai pune MM antrenor, ca echipa pe care a condus-o el e pe locul care este, nu joaca nimic, intr-un fel e si vina lui. Ce sa le spun eu jucatorilor ca ei alearga saracii de le vine rau? Il pun pe Ilie Stan, a facut echipele mici sa joace fotbal", a declarat Gigi Becali.

Ilie Stan a evoluat la Steaua in perioada 1987-1995, plus o scurta perioada in 2007. De-a lungul carierei de antrenor, Stan a pregatit echipele Al Seeb, UTA, FCM Targoviste, Gloria Buzau, Dunarea Giurgiu, Victoria Branesti si CS Mioveni.