Consiliul de Administratie al FC Otelul l-a deposedat de atributii pe Marius Stan, presedintele galatenilor fiind in acest moment mai mult de decor. "Managementul clubului a fost preluat de domnul Ionel Bors (nr. director in combinatul Arcelor Mittal). Se pare ca rezultatele nu au fost multumitoare. Ma simt inutil acum, nu mi-am dat demisia, am plecat in concediu", a precizat Marius Stan.

Marius Stan Foto: AGERPRES

"Nu vreau sa mai fac comentarii absolut deloc. Eu ma abtin sa mai vorbesc despre echipa si club. Incepand de astazi (nr. marti), managementul clubului va fi preluat de consiliul de administratie, in frunte cu domnul Bors. Se pare ca rezultatele n-au fost multumitoare si ma simt inutil acum. Nu mi-am dat demisia, am plecat in concediu" - Marius Stan (Radiogsp).

Conform gsp, Bors ar fi cerut un audit la club, sustinand, printre altele, ca lucrurile un sunt tocmai in regula la Otelul (cifrele contabile nu ar fi cele reale). In aceste conditii, Marius Stan a decis sa se dea la o parte de la conducerea echipei.

Dupa ce a castigat campionatul, Otelul participa in Champions League (faza grupelor), competitie de unde va castiga o suma in jurul a 20 de milioane de euro.

Banii importanti din C1 au adus problemele la echipa, lucru care s-a intamplat si la Unirea Urziceni (formatia a castigat bani frumosi din Liga Campionilor, iar la o distanta de doar doua sezoane s-a desfiintat).

Dragomir crede ca este o decizie politica

"Marius Stan plateste politic pentru ca s-a aliat cu Ponta si Antonescu. A avut o aparitie politica intr-un cerc al viitorilor primari PSD-PNL. Sigur de aici i se trage! Este o razbunare a unora care au fraiele in mana. Ori l-au curatat, ori i-au aratat pisica. Se pregateste pentru a fi primarul Galatiului si va castiga usor pentru ca are multi sustinatori dupa ce a castigat titlul", a declarat Dumitru Dragomir (gsptv), presedintele LPF, in legatura cu indepartarea lui Marius Stan.