Cadu (minutul 70, penalty) si Weldon (minutul 72) au marcat golurile prin care CFR Cluj castiga duelul cu FC Vaslui, victorie care aduce trupa din Gruia pe locul 2 in ierarhia Ligii 1, la un punct in spatele liderului Dinamo. In debutul reprizei secunde, Wesley a trimis mingea in poarta CFR-ului, dar faza fusese oprita de arbitrii pentru un ofsaid (decizie eronata).

Cadu, impecabil de la 11 metriFoto: Agerpres

Constantin Zotta, presedinte Vaslui: "Este clar, CFR este campioana. Cu un asemenea tratament, nu se poate bate nimeni cu CFR Cluj. Este inadmisibil ce s-a intamplat azi, in special prestatia arbitrilor a fost incredibila: ni s-a anulat un gol valabil, li s-a acordat un penalty inexistent, la pauza organizatorii ne-au oprit si apa la vestiar... Nu pot sa cred cum s-au comportat!"

Etapa viitoare, CFR Cluj se va deplasa pe terenul Rapidului, o alta candidata la titlu, iar FC Vaslui va juca pe teren propriu cu Vointa Sibiu.

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: "Am intalnit poate cea mai tare echipa a campionatului (dupa noi, daca imi permiteti...) si am reusit sa castigam in mod meritat, pentru ca am avut o viteza superioara Vasluiului. Ei au acuzat o stare de oboseala, dupa meciul excelent pe care l-au facut la Lazio. Acum, avem o problema legata de programare, pentru ca nu stim inca unde vom juca cu Rapidul... E o anomalie, liga ar trebui sa puna capat acestor situatii, cu echipe care joaca meciurile de acasa prin pribegie..."