Accidentat serios in timpul partidei cu Steaua (dubla fractura de tibie si peroneu), Cosmin Bacila spera sa revina cat mai repede pe terenul de joc. Fotbalistul gorjenilor a precizat ca l-a iertat pe Gardos pentru intrarea de duminica, iar singura veste buna pentru jucatorul Pandurilor este aceea ca echipa gorjeana i-a prelungit contractul cu doi ani. In plus, Cosmin va primi toate primele de joc si de obiectiv.

Cosmin Bacila, accidentare teribila Foto: pandurii-tg-jiu.ro

Cadou din partea conducerii

"O sa-i facem contract pentru inca doi ani automat, pana in 2014. Va primi toate primele de joc si de obiectiv. Nu i-am spus inca, nu e momentul sa discutam despre astfel de lucruri" - Eugen Parvulescu, presedinte Pandurii, la RadioGsp.

Isi doreste sa revina cat mai repede

"Vreau sa le multumesc celor de la clubul Pandurii Targu Jiu care au avut grija ca totul sa fie bine. Sa dea Dumnezeu sa revin cat mai repede, vreau sa le multumesc tuturor celor care ma incurajeaza. Colegii sunt alaturi de mine, inclusiv familia. Toata lumea are grija de mine si sa fiu tratat bine, asa cum se intampla si acum. Domnul Sandoi (nr. Emil Sandoi) mi-a dat cateva indicii despre accidentarea dansului, totul depinde de mine cum voi fi si cat va dura recuperarea.

E o nebunie ca nu voi mai juca fotbal, mi s-a parut foarte grava accidentarea, sunt mai motivat acum si merg mai departe. Conteaza sa nu mai ma doara piciorul pentru ca aseara (nr. duminica) a fost cea mai cumplita seara din viata mea si sa ma fac bine cat mai repede.

Prima data cand mi-am vazut piciorul mi-am dat seama ca e varza si m-am nenorocit. Nici nu mai stiu ce sa zic. Florin (nr. Gardos) a fost la mine, l-am rugat sa stea linistit, nu am nimic cu el, l-am iertat si mi-a spus ca pentru el conteaza foarte, foarte mult ce fac. Mi-a spus ca nu a putut sa doarma. E greu, asta e. Sper sa iasa bine operatia si sa fie bine pentru toata lumea", a declarat Cosmin Bacila la RadioGsp.

Alte cazuri de fractura de tibie si peroneu

Un alt incident de acest fel s-a intamplat in anul 1999, atunci cand Marius Lacatus i-a provocat lui Vasile Ardeleanu o dubla fractura de tibie si peroneu. Nefericitul eveniment a avut loc in timpul partidei Steaua - FCM Bacau. In urma acelui incident, Ardeleanu a nu mai revenit pe terenul de fotbal.

La nivel mondial, fotbalisti precum Henrik Larsson, Eduardo si Djibril Cisse (in doua randuri) au suferit accidentari precum Cosmin Bacila.