Real Madrid a debutat cu dreptul in noua editie de Champions League, echipa pregatita de Jose Mourinho impunandu-se cu 1-0 pe terenul celor de la Dinamo Zagreb. Declaratia zilei vine de la Cristiano Ronaldo. Intrebat de ce este lovit des de catre adversari, portughezul a raspuns sec: "pentru ca sunt bogat, frumos si un mare jucator de fotbal".

Ronaldo, nemultumit de faptul ca este lovit des de adversariFoto: Reuters

"Intotdeauna este bine sa incepi cu o victorie. Sper ca pe viitor sa nu mai avem parte de un asemenea arbitraj, este rusinos ce s-a intamplat. Lumea ma huiduie pentru ca sunt bogat, frumos si un mare jucator. Sunt invidiosi, alta explicatie nu am. Sunt multumit de cele trei puncte castigate, dar nu sunt incantat de maniera de arbitraj. Sper sa nu ne mai intalnim cu acest arbitru vreodata", a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Herald Sun.

"Cine a crezut ca vom avea un meci usor s-a inselat. Stiam ca va fi foarte dificil, este foarte important ca am castigat. Dinamo a fost o echipa extrem de motivata. Niciun meci din Champions League nu este usor de castigat" - Aitor Karanka, antrenor secund Real Madrid.

"Nu am vazut niciodata lumea parasind atat de fericita stadionul dupa o infrangere. Poate ca Madridul ne-a subestimat putin, dar odata cu trecerea timpului au inceput sa joace. Nu-mi place ca am pierdut, dar consider ca aceasta infrangere poate fi trecuta in dreptul lucrurilor pozitive. Sper ca acest rezultat sa ne motiveze din plin la confruntarile cu Lyon si Ajax. Poate jucam la acelasi nivel si impotriva lor" - Krunoslav Jurcic, antrenor Dinamo Zagreb.

Grupa D

Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1 (Di Maria 53)

Ajax - Lyon 0-0

Vezi aici rezumatul partidei Dinamo Zagreb vs Real Madrid.