In cursul zilei de luni a inceput schimbarea gazonului de pe "Arena Nationala", lucrarile urmand sa dureze, conform reprezentantilor firmei Max Bogl, pana la finalul saptamanii. Pe 27 septembrie, Otelul va putea juca pe noul stadion in Champions League, impotriva portughezilor de la Benfica Lisabona.

Gazonul de pe Arena Nationala dupa meciul Romania vs Franta 0-0Foto: HotNews / DP

Suprafata de joc de pe arena bucuresteana va fi schimbata dupa ce a gazduit doar o partida oficiala: Romania vs Franta, in preliminariile pentru EURO 2012.

Gazonul (care a costat aproape 100.000 de euro) a cedat inca din primele minute, iar la sfarsitul meciului jurnalistii francezi au scris ca partida de la Bucuresti s-a jucat pe un "camp de cartofi".

Conform reprezentatilor Max Bogl (una dintre firmele care s-a ocupat de constructia stadionului), pana joi vehicul gazon va fi indepartat, urmand ca in week-end-ul acestei saptamani sa fie gata montarea noii suprafete de joc.

Primul meci oficial care se va disputa pe noul covor va fi Otelul vs Benfica Lisabona, pe 27 septembrie, in Grupa C a Champions League. La doar doua zile, "Arena Nationala" va gazdui meciul Rapid vs PSV, din Grupa C a Europa League.