Antrenorul formatiei Astra Ploiesti, Marius Sumidica, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, dupa incheierea partidei cu FCM (2-2), ca desi echipa sa este neinvinsa de patru meciuri, nu are obiectiv calificarea in Europa League, potrivit Mediafax.

'Nu am obiectiv Europa League. In momentul in care am plecat de la Kavala si am fost sunat de domnul Ioan Nicolae sa ma intorc in fotbalul romanesc si am venit la Astra mi s-a spus sa fac o echipa sa joace. Ca obiectiv asta imi doresc cel mai mult, cat de cat sa punem probleme pe unde mergem, in deplasare sau acasa. Si drept dovada, de patru etape suntem neinvinsi', a subliniat Sumudica.

Antrenorul Astrei Ploiesti a accentuat ca obiectivul sau este 'de a termina mai bine decat a terminat echipa anul trecut', adica mai sus de locul 11. 'Sper sa terminam mai in fata decat a terminat fostul meu coleg, antrenorul Selymes', a conchis Marius Sumudica.

FCM Tg. Mures a terminat la egalitate cu Astra Ploiesti, 2-2 (1-0), vineri, pe teren propriu, in primul meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.