Antrenorul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca, afirma ca Franta este favorita in confruntarea de marti. "Francezii sunt extrem de puternici, nu au o coeziune foarte buna dar jucatorii sunt foarte puternici. Daca vom bate atunci le vom fi superiori. Asta le-am si explicat jucatorilor: in aceste jocuri se nasc vedete, echipe", a spus el, intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o luni.

Victor PiturcaFoto: AGERPRES

"Am avut putin timp la dispozitie sa pregatim meciul. Franta este echipa mai valoroasa, cu prima sansa la victorie. Un egal ar fi un rezultat bun pentru palmares, dar pe noi ne intereseaza doar victoria!", a spus selectionerul, care crede ca intalneste o formatie a Frantei mai slaba ca acum trei ani: "Franta de la EURO 2008 era mult mai puternica decat cea de acum. Si ei sunt in constructie, ca si noi.

Indiferent de ce se va întîmpla pe teren, ei trebuie sa ne sustina pana la final. Sa nu inceapa sa murmure sau sa huiduie jucatorii.

Nu avem la ce capitol sa le fim superiori francezilor. Daca ii vom bate, atunci vom fi peste ei. Din aceste jocuri se nasc echipe si vedete", a declarat Victor Piturca in cadrul unei conferinte de presa.