Romania a castigat cu 2-0 partida din deplasare cu Luxemburg (din preliminariile pentru EURO 2012), Torje bifand o "dubla". "Mi-a fost teama de acest meci, era foarte important sa castigam. Cu Franta poate chiar vom ataca in unele momente, de duminica vom incepe pregatirea tactica", a declarat Victor Piturca.

Victor PiturcaFoto: AGERPRES

"Era foarte important sa castigam astazi, din pacate avem probleme cu Galamaz, iar Torje nu va juca din cauza cartonaselor. Va fi foarte dificil cu Franta, dar orice jucator va intra pe teren marti trebuie sa fie motivat. Eu sper intr-un rezultat favorabil cu francezii. Lazar a jucat foarte bine astazi (nr. vineri). Mi-a fost tare teama de acest meci, iar de acum incolo ma voi ocupa de meciul cu Franta. Poate chiar vom ataca in unele momente. De duminica vom incepe pregatirea tactica a disputei cu francezii", a declarat Victor Piturca dupa victoria cu Luxemburg (Protv).

"Imi pare rau ca am luat cartonas galben, dar de ce ti-e frica de asta nu scapi. Ii voi sustine pe baieti din tribune, sunt convins ca vom face un rezultat mare. Avem o echipa foarte buna, stadionul in spate si sunt convins ca vom castiga" - Gabi Torje (Sport.ro).

Rezultatele zilei:

Belarus - Bosnia 0-2

Luxemburg - Romania 0-2

Albania - Franta 1-2.

Clasament:

1. Franta 16 puncte (7 jocuri)

2. Bosnia 13 (7 jocuri)

3. Belarus 12 (8 jocuri)

4. Romania 11 (7 jocuri)

5. Albania 8 (7 jocuri)

6. Luxemburg 1 (8 jocuri).