Paul Dicu a fost, din nou, singurul roman care a luat startul pe 7 aprilie in desertul marocan, si a primit, pe 13 aprilie, pentru a treia oara la rand, medalia de finalist al acestei curse considerate a fi una dintre cele mai dure probe de anduranta din lume. Au fost 233 de kilometri alergati in Sahara in 6 zile, cu Paul carandu-si in spate rucsacul de 10 kg cu toate cele neceare pentru intreaga saptamana - mancarea, hainele, sacul de dormit si kitul de supravietuire, si infruntand temperaturi de pana la 54 de grade.

Paul DicuFoto: inpascupaul.ro

Ca si anul trecut, Paul Dicu a alergat pentru a ajuta Asociatia Inima Copiilor sa stranga bani pentru copiii bolnavi de inima. In 2012 Inima Copiilor a amenajat Sectia de Cardiologie de la Marie Curie, in 2013 va cumpara mobila noua, paturi noi si aparatele care inca lipsesc in sectie si va incerca sa ajute copiii foarte saraci care trebuie sa ajunga in strainatate pentru operatii pe inima.

Oricine poate da o mana de ajutor Inimii Copiilor: un SMS trimis la 8861 inseamna o donatie de 2 Euro pentru copii bolnavi de inima (8861 e un numar valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone), dar ne ajuta foarte mult si redirectionarea celor 2% din impozit catre Inima Copiilor.

mai multe informatii pe inpascupaul.ro