La doar o zi distanta dupa ce a reziliat intelegerea cu Dolce privind transmisia partidelor de la EURO 2012, TVR a revenit asupra deciziei, informeaza Catalin Tolontan pe blogul sau. Astfel, dupa negocieri intre cele doua parti, partidele de la EURO vor reveni pe canalul Dolcesport, meciurile de la turneul final urmand sa fie transmise in paralel cu televiziunea publica.

Conform unor surse citate de jurnalistul Catalin Tolontan, cele doua parti sunt foarte aproape de a se intelege. Dolce va plati restanta de 500.000 de euro si penalitatile de intarziere catre TVR, iar meciurile de la EURO se vor putea vedea in paralel pe Dolcesport si pe TVR.

"E un compromis intelept. TVR ofera meciurile tuturor, iar Dolce nu mai are exclusivitate asupra unor partide, dar isi onoreaza promisiunea facuta propriilor abonati, dandu-le in plus fazele finale in integralitate", au precizat unele surse, conformTolo.ro.

In aceste conditii, partidele Grecia - Rusia si Cehia - Polonia vor fi transmise in direct pe canalele TVR (1 si 2) si DolceSport (1 si 2).

In cursul zilei de vineri, Radu Calin Cristea (presedintele interimar al TVR) declarase ca a rupt contractul cu Dolce din cauza unor restante.

Citeste aici intreaga desfasurare a evenimentelor.