Cosmin Contra, fundasul dreapta al nationalei Romaniei, dezvaluie intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei ca tricolorii sunt nemultumiti de sumele primite din partea Federatiei Romane de Fotbal pentru cele doua puncte obtinute la EURO. "Asa a fost stabilit dinainte. Daca nu ne calificam, sa nu primim bani. Era bine ca federatia sa ne dea o prima pentru partidele cu Franta si cu Italia, fiindca baietii au alergat mult pe teren. Au facut risipa de energie."

Fotbalistii au primit doar diurna pentru perioada petrecuta in Elvetia, acesta ridicandu-se la peste 100 de euro pe zi, in timp ce Federatia a incasat bonusuri de la UEFA de 1 milion de euro pentru fiecare punct obtinut.

Contra spune ca totul a fost negociat inainte de EURO de patru jucatori ai nationalei, Chivu, Lobont, el si Mutu care stabilisera cu sefii federatiei sa primeasca bani doar daca vor trece de faza grupelor.

"Am negociat prost sumele de la EURO, n-am tratat asa cum trebuie acest subiect. Este o invatatura de minte pentru urmatoarele campanii de calificare. Cat despre bauturile consumate la hotel, eu nu am platit nimic in plus. E posibil insa ca alti colegi de-ai mei sa fi platit", incheie fundasul lui Getafe.