Episodul 7 din aventura actorului Dragos Stoica (Mondenii) printre personajele care comenteaza campionatul european de fotbal: Vadim monopolizeaza microfonul in studio la Cristoiu, acolo unde este invitat alaturi de Procurorul Cornel Dinu si de Iliescu - acesta marturiseste: "Am dat indicatii Rusiei sa joace la firul ierbii cu Olanda..."

Europenele lui Dragos Stoica reprezinta o productie HotNews.ro. Textele si interpretarea ii apartin actorului Dragos Stoica.

Vezi aici clipul video:

Asculta aici versiunea audio:

Acest material constituie un pamflet si se va trata ca atare.

Poti asculta cronica lui Dragos Stoica si aici:

Asculta aici ce s-a intamplat in episoarele anterioare!

Episodul 1: poetul Adrian Paunescu il invita pe antrenorul Cornel Dinu sa prefateze turneul final. "Dragii mei, tremur de emotie ca se apropie Euro 2008... Te rog, Cornel, calmeaza spiritele si-asa incinse de emotie!..."

Episodul 2: imediat dupa deschiderea EURO 2008, Corneliu Vadim Tudor ii solicita lui Gheorghe Stefan (Ceahlaul) primele opinii. "Te-o fi chemand, dobitocule, Stefan, dar la fotbal esti Pinalti..."

Episodul 3: primele meciuri in grupa Romaniei. "Domnule, am fost la Zurich sa vad meciul cu Franta. Domnule, au niste borduri de-ti vine sa pui capul pe ele", ii povesteste Basescu lui Cristoiu.

Episodul 4: Dupa 1-1 cu Italia, Ion Iliescu il intalneste pe Gigi Becali: "Comunistule, comunistule... Pai Banel alearga 12 kilometri? Banel alearga sute de hectare si imi face si cadastru!", spune Becali... "Tovarase Becali, te informez ca esti un mascarici, un bufon..."

Episodul 5: ratarea calificarii este comentata de nea Imi si Valentin Stan la gadea in emisiune. Stan scoate la iveala un file audio surpiza cu mesajul lui Ceausescu pentru echipa nationala!

Episodul 6: Turcia bate Croatia, dupa un final incredibil. Aproape firesc, avand in vedere dramatismul jocului, analiza meciului se produce in emisiunea lui Sorin Ovidiu Balan. Cu doi invitati-surpriza, Adrian Nastase si Cristian Tantareanu. Primul ii trage cu istoria, al doilea cu "fetele care i-au incalzit pe turcaleti la pauza... Hai, ba, sa bem un sprit!"