Mijlocasul olandez Rafael Van der Vaart neaga vehement orice intelegere intre reprezentativele Romaniei si Olandei, varianta care ar trimite acasa pe Italia si pe Franta, campioana si vicecampiona mondiala.

"Si eu inca ma mir: oare chiar e real? Sase puncte din doua meciuri cu campioana si vicecampioana mondiala. Sa pierdem deliberat cu Romania? Nu exista asa ceva, poate doar in mintile unora. Nu ne temem ca am putea intalni din nou Italia sau Franta in semifinale", a precizat elevul lui Van Basten pentru presa olandeza.

Cu toate acestea, batavii recunosc ca vor face unele modificari in echipa de start si ca vor testa lucruri noi in perspectiva sferturilor de finala.

"Sunt sigur ca antrenorul va exersa cu noi cateva lucruri inainte de meciul cu Romania, cu siguranta va dori sa incerce lucruri noi pentru sferturile de finala", a conchis Giovanni Van Bronckhorst, fundasul Portocalei Mecanice.

Romania va intalni Olanda, marti, 17 iunie, de la ora 21.45, la Berna, in timp ce Italia va intalni Franta in aceeasi zi si de la aceeasi ora, dar la Zurich.