Alessandro Moggi, agentul lui Adrian Mutu, a precizat ca a mai scazut din pretentiile financiare pentru jucatorul sau de la patru la trei milioane pe sezon, aceasta fiind principala doleanta pentru ca Adi sa ramana in continuare la echipa Viola.

In acest moment Mutu primeste 1.5 milioane de euro pe an, acesta fiind limita superioara a salariilor de pe Artemio Franchi. Pe langa dublarea salariului, decarul nationalei doreste ca noua intelegere cu Fiorentina sa fie facuta pe inca doua sezoane, adica pana in vara anului 2013, informeaza Mediafax..

De Adrian se intereseaza insistent in ultima perioada Schalke 04, presa internationala scriind ca nemtii ar fi dispusi sa plateasca o suma consistenta pentru vedeta florentina.

Dificultatile financiare ale lui Adrian Mutu au aparut dupa ce Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA a hotarat ca atacantul echipei nationale a Romaniei sa plateasca 12 milioane de euro despagubiri clubului Chelsea dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina in anul 2004.