Jurnalistii francezi de la TF1 sunt de parere ca echipa nationala a Cocosului Galic are cel putin trei motive pentru care sa se teama de Romania: a terminat in fata Olandei in preliminarii, il are pe Mutu care este un superjucator si pe Victor Piturca, antrenorul care este poreclit Satana pentru combinatia 666 pe care o are la numarul de inmatriculare si la telefon.

"Dintre cele patru echipe din grupa mortii, Romania nu este considerata, teoretic, mortala. Dar exista motive pentru care Franta trebuie sa fie foarte atenta. Unu: deoarece au terminat inaintea Olandei in grupa de calificare, doi: din cauza lui Mutu. Adevarat superstar in Romania, Mutu l-a inlocuit cu success in inimile compatriotilor pe idolul Hagi si trei: din cauza Satanei, asa cum este poreclit Piturca dupa numarul de inmatriculare, 666. Este unul dintre cei mai buni antrenori din istoria Romaniei", se precizeaza in reportajul TF1.

Gazetarii francezi mai spun ca in linia de atac a formatiei pregatite de Raymond Domenech ar putea aparea Anelka, cel care il va inlocui pe Henry. Varful Barcelonei a fost menajat in ultimele zile din cauza unor probleme medicale.

Partida Romania-Franta va avea loc luni, de la ora 19.00, urmand sa fie transmisa in direct de TVR 1.