Indiferenta la adresa Romaniei la turneul final continua. Suporterii echipei nationale au cele mai putine produse destinate lor de la EURO. In plus, fularele oficiale ale tarii noastre din Austria si Elvetia au greseli gramaticale pe ele. Astfel, veti vedea scris "Romanîa" pe fulare, in timp ce tara unde au fost fabricate aceste produse oficiale nu este trecuta nicaieri.

25 de franci elvetieni (16,67 euro) costa un fular destinat microbistilor primei reprezentative, acesta fiind de culoare rosie (pe lateral), in timp ce galbenul este mai mult de culoarea mustarului, informeaza Mediafax.

In afara de fulare, romanii mai pot achizitiona doar steaguri (7,5 euro), sepci (20 de euro), trei modele de tricouri (unul la 80 de euro - replica echipamentului nationalei, unul la 13,33 euro si un altul la 26,66 euro) si odorizante de masina (10 euro).

Pentru ceilalti suporteri prezenti la EURO se mai pot gasi peruci, umbrele, ochelari de soare, brelocuri, brichete si o sumedenie de tricouri si bluze de trening.