Decarul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, declara ca lotul deplasat la EURO este foarte unit, atacantul aducand in sprijinul afirmatiilor sale faptul ca tricolorii ies impreuna chiar si dupa partidele amicale.

"Cate echipe merg, dupa un meci amical, sa ia masa impreuna? Noi facem acest lucru. Aceasta este o mare ocazie pentru Romania si vrem sa profitam de ea. Avem o echipa tanara si vom da totul", a mentionat Mutu pentru site-ul violanews.com.

In legatura cu viitorul Briliantului, impresarul Alessandro Moggi a precizat ca Adrian nu duce lipsa de oferte pentru ca este un adevarat campion. "Mutu este un campion si este normal sa existe interes pentru el. Exista unele cluburi care si-au manifestat un anumit interes, nu pot spune daca unul este Schalke 04, insa ofertele au venit. Acum Mutu este la Euro si se concentreaza pe meciurile de aici. Adrian si-a manifestat mereu afectiunea pentru Florenta si acolo este un simbol. Va trebui sa existe o intalnire intre jucator si conducerea clubului", a spus Moggi.