Franta s-a impus in fata Columbiei mai lejer decat o arata scorul. Henry, Benzema, Ribery si Malouda au fost intr-o forma de zile mari. In schimb, apararea imbatranita a francezilor a fost pusa de multe ori pe picior gresit. Thuram se cunoaste ca nu prea a jucat la Barca, Sagnol a fost sters, iar Abidal a fost usor de trecut.

Cu toate acestea, francezii combina in viteza in faza de atac, fac un pressing sufocant iar daca au spatii, ajung foarte repede la poarta adversa. In comparatie cu Romania,angrenajul lui Domenech e mai omogen si pare a avea o viteza in plus.

min. 72: Henry si Ribery incearca sa combine in careul oaspetilor, care mai aveau putin si isi dadeau autogol in disperarea de a-i bloca pe cei doi

min 62: Benzema scapa singur cu portarul Culio, dar rateaza!

min. 48: Perrea a avut o buna ocazie de a marca! Columbienii joaca foarte bine pe contraatac, Thuram si Abidal fiind greoi atunci cand adversarii ataca in viteza.

min. 45+2: Pauza.

min. 43: Henry executa puternic o lovitura libera, Julio respinge din vinclu!

min. 41: Francezii combina spectaculos la marginea careului, iar Benzema suteaza putin pe langa poarta!

min. 32: Toulalan greseste si iroseste o buna ocazie. Ribery a executat o lovitura de colt de pe partea stanga, dar Toulalan nu a reusit sa reia cum trebuie din centrul careului

min. 26: Gol Franta! Ribery marcheaza din penalty-ul obtinut de Henry! Franta - Columbia 1-0!

min. 23: Benzema suteaza puternic, Julio, portarul Columbiei, retine cu siguranta

Dupa un inceput furibund al francezilor, sud-americanii au echilibrat partida. Francezii sunt vulnerabili in aparare, Abidal fiind veriga slaba a defensivei lui Domenech. Fundasul Barcelonei a fost depasit usor in doua randuri. Franta construieste bine de la mijloc in sus, dar apararea este punctul slab!

Sud-americanii au echilibrat partida. Falcao, atacantul central al Columbiei, castiga majoritatea baloanelor aruncate in ofensiva. Oaspetii paseaza mult in jumatatea proprie si, fara minge, francezii sunt anihilati.

min. 13: Malouda a sutat pe langa poarta

min. 10: Ocazie mare pentru Columbia! Falcao a sutat in bara din stanga dupa un inceput in forta al francezilor!

min. 7: Henry a avut o actiune pe partea stanga, a driblat scurt spre interior si a sutat spre coltul lung, dar mingea s-a dus pe langa poarta

min. 3: Francezii au inceput in forta amicalul cu Ecuador. Elevii lui Domenech au inceput sa exercite o presiune incredibila asupra apararii Ecuadorului. Pase scurte, precise si pressing facut in jumatatea de teren a adversarului.

Raymond Domenech va alinia in amicalul cu selectionata Columbiei formula tip a Frantei, pe care o va folosi si in meciul cu Romania. In locul accidentatului Vieira, a aparut Toulalan.

Franta:

Coupet - Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal - Makelele, Toulalan - Ribery (min. 77 Nasri), Toulalan, Makelele, Malouda - Henry (min. 77 Anelka), Benzema (min. 75 Diarra)