Prima reprezentativa a Romaniei isi va lua la revedere de la suporteri printr-o partida amicala in care va intalni nationala statului Muntenegru pe arena din Bulevardul Ghencea, de la ora 20.45. Victor Piturca a promis ca in aceasta seara vom vedea pe stadionul Steaua un prim 11 care se va apropia foarte mult de echipa cu care vom infrunta Franta pe 9 iunie, la Zurich.

Cu toate acestea, teama este cuvantul care caracterizeaza vestiarul formatiei Romaniei, o eventuala nedorita accidentare punandu-l intr-o situatie ingrata pe Piturca.

De cealalta parte, muntenegrenii vin cu o echipa din care fac parte, printre altii, Vucinic, de la AS Roma, si Bozovic, fundasul stanga al Rapidului.

"“Romania are o echipa foarte buna, cu jucatori valorosi, care pot decide un meci, dar care pot trece si de grupele Euro pentru ca sunt foarte puternici. La fiecare turneu final sunt surprize, de data aceasta Romania poate produce surpriza. Ii cunosc pe Mutu si pe Chivu, care evolueaza in Italia”, a precizat Dejan Savicevic (fosta mare glorie a Milanului), presedintele federatiei de fotbal din Muntenegru.

Antrenorul oaspetilor este Peter Vahardi, tehnicianul care a reusit sa invinga Italia in august 2007, scor 3-1, pe cand era antrenorul principal al Ungariei.

HotNews.ro va va oferi incepand cu ora 20.45 Live Text partida dintre Romania si Muntenegru.