Di Natale a marcat doua goluri in prima repriza a amicalului cu Belgia. Italienii forteaza atat cat vor si isi creeaza multe ocazii la poarta adversa. Toni este greu de deposedat si castiga majoritatea duelurilor aeriene, iar Pirlo demonstreaza de ce este catalogat a fi unul dintre cei mai buni pasatori din Serie A.

Italia - Belgia 1-0, Di Natale 9

Italia - Belgia 2-0, Di Natale 41

Del Piero l-a inlocuit la pauza pe Di Natale si a facut faza golui trei: a tinut mingea desi avea doi fundasi in spate, a pivotat si i-a pasat suber lui Camoranesi, care a inscris printre picioarele portarului belgian (min. 50).

Borrielo rateaza o ocazie monumentala! Cassano ii paseaza excelent lui Zambrota care retrimite in fata portii insa varful Italiei a trimis pe langa, desi portarul era cazut si avea toata poarta goala in fata!

Gillet a trimis in bara! Prima mare ocazie pentru Belgia vine abia in minutul 85!

Cassano si Zambrota au ocazia unui nou gol, dar fie imprecizia primului, fie interventia portarului Stijnen au facut ca scoruk sa ramana neschimbat (min. 90).

Song inscrie golul de onoare al belgienilor la ultima faza a jocului, in urma unei faze fixe: corner urmat de o lovitura de cap, plasata la coltul lung.

Donadoni a efectuat o serie de schimbari in primul "11". In defensiva a aparut Panucci in locul lui Zambrota iar in locul lui Materazzi a fost folosit Barzagli. In linia mediana, De Rossi i-a lasat locul lui Aquilani, colegul sau de la AS Roma iar ofensiva, Di Natale este un concurent serios pentru Cassano si Del Piero. Donadoni a pastrat sistemul 1-4-3-2-1, pe care l-a folosit si la ultimele meciuri.

Italia:

Buffon - Panuci (min. 45 Grosso), Canavaro (min. 45 Chiellini), Barzagli, Zambrota - Pirlo, Gatusso, Aquilani (min. 75 Ambrosini) - Camoranesi (min. 60 Cassano), Di Natale (min. 45 Del Piero) - Toni (min. 75 Borrielo)