Van Basten a parut indiferent dupa victoria lejer obtinuta de Olanda in fata Ucrainei (3-0). Selectionerul olandez a facut o serie de comentarii despre cum va arata echipa in grupa de la Euro, precizand din start ca in avanposturi il va prefera pe Van Nistelrooy in locul lui Huntelaar.

"Nu am avut motive de nemultumire, dar trebuia sa fim mai agresivi si sa impunem un ritm mai sustinut. Am avut perioade bune de joc dar sunt realist, pentru ca am intalnit un adversar lipsit de motivatie. Nu trebuie sa dam prea mare importanta rezultatului. Huntelaar progreseaza, e un atacant de viitor, dar prima mea optiune ramane Ruud Van Nistelrooy", a spus Van Basten.

Cum ar putea arata Olanda la primul meci de la Euro:

Van der Sar - Ooijer, Heitinga, Bouma, van Bronckhorst - De Zeeuw, Engelaar - Kuyt, Sneijder, Robben - Van Nistelrooy

Van Basten are multe dileme in alcatuirea unei echipe pentru Euro. Are prea multi jucatori care sunt in forma si nu stie pe cine sa aleaga. Bataile de cap incep atunci cand trebuie sa alcatuiasca linia de mijloc.

Van Bronkhorst nu va mai evolua ca "inchizator". Va fi fundas stanga si in locul sau va fi Engelaar. Van der Vaart a jucat magistral cu Ucraina, dar in locul lui pot aparea Sneijder si Van Persie. Robben se bate pentru un loc de titular cu Babel, care a marcat cu Ucraina la un minut dupa ce a intrat pe teren. In avanposturi, selectionerul spune ca i-a asigurat locul de titular lui Van Nistelrooy, dar Huntelaar a fost cel mai prolific atacant din Europa si a marcat si el in amicalul cu Ucraina.

VIDEO: Olanda - Ucraina: Golul lui Kuyt

VIDEO: Olanda - Ucraina: Golul lui Huntelaar

VIDEO: Olanda - Ucraina: Golul lui Babel