Dupa ce Kelly Pavlik a refuzat sa boxeze cu Lucian Bute, a venit randul lui Glen Johnon sa spus pas unui duel cu "Mister KO". "Au facut o oferta in asa fel incat meciul sa nu aiba loc. Pugilistul vrea, dar promotorul il tine in siguranta. Bute are nevoie de meciuri mari", a precizat Johnson. Conform fightnews.com (citat de Mediafax), oferta facuta de Interbox lui Glen a fost "cu un milion de dolari mai mica decat cea de 1,35 milioane de dolari facuta lui Pavlik".

Lucian Bute, fara adversarFoto: HotNews.ro

"Cred ca au facut o astfel de oferta in principal pentru ca nu vor ca meciul sa aiba loc. Astfel, o metoda de a scapa este sa faca o oferta mica atunci cand cred ca nu o vom accepta, în loc sa spuna: «Nu vrem o confruntare cu Glen Johnson».

Sunt de suficient de mult timp in box pentru a sti cand cineva este serios in ceea ce priveste o oferta. Cred ca pugilistul vrea sa boxeze, dar promotorul se teme sa il duca la un nivel mai inalt. Ei vor ca el sa ramana in siguranta. Nu au increderea pe care ar trebui sa o aiba in el. Este un boxer bun. Ar trebui sa aiba un meci mare, poate castiga, poate pierde, insa el este pregatit pentru acel meci. Lucian este un tip foarte de treaba", a declarat Glen Johnson, citat de fightnews.com (conform Mediafax).

Dupa ce Kelly Pavlik a precizat ca oferta facuta de Interbox a fost una neserioasa, Glen Johnson era in pole-position pentru a-l intalni pe Lucian Bute.

In conditiile in care si Johnson a refuzat sa intre in ring contra lui Lucian, impresarii romanului trebuie sa caute un alt adversar in fata caruia "Mister KO" sa-si puna in joc centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie.