Mult asteptatul duel dintre Kelly Pavlik si Lucian Bute nu va mai avea loc, pugilistul american refuzand sa lupte cu "Mister KO". "Nu merg sa lupt pe alune cu un stangaci", si-a motivat pugilistul decizia luata. In data de 5 noiembrie, la Montreal, Bute ar fi trebuit sa isi puna in joc centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata lui Pavlik, informeaza gsp.

Lucian Bute, fara adversarFoto: HotNews.ro

Conform jurnalistilor canadieni, Pavlik ar fi de fapt nemultumit de bursa pe care ar urma sa o primeasca in urma unei lupte cu Lucian - aproximativ 1,3 milioane de dolari. Banii sunt considerati putini, tinand cont de faptul ca lui Mikkel Kessler i s-au oferit 3,5 milioane de dolari pentru un meci cu "Mister KO".

"Inca nu stim ce vom face. Momentan ne trebuie putin timp sa ne organizam. Acesta este un alt joc de-al lui Kelly Pavlik pentru a obtine mai multi bani" - Rudel Obreja, presedintele FRB, pentru gsp.

Pavlik a anulat meciul cu Cunningham

Pe 5 august, Kelly Pavlik ar fi trebuit sa il intalnesca pe Darryl Cunningham, intr-un meci pregatitor pentru un duel cu Lucian Bute. Partida nu va mai avea insa loc, Kelly anuland-o. Sportivul american are probleme cu alcoolul, dupa cum a informat in mai multe randuri presa americana.

Glen Jonhson, sanse mari sa joace cu Bute

In conditiile in care partida dintre Bute si Pavlik are sanse mici sa se mai dispute, viitorul adversar al romanului ar putea fi Glen Johnson, dupa cum informeaza cbcsports.ca. In varsta de 42 de ani, Johnson (originar din Jamaica) a fost invins cu mare dificultate de catre Carl Froch (in luna aprilie), intr-o disputa contand pentru semifinalele Super Six.