Kelly Pavlik este in pole-position pentru a-l intalni pe Lucian Bute in urmatoarea partida in care romanul isi va pune in joc centura de campion IBF (nr. pentru a noua oara), categoria supermijlocie, informeaza presa canadiana. Aceasta intalnire (s-ar putea desfasura in noiembrie, anul in curs) ar deschide calea lui "Mister KO" catre o disputa cu castigatorul din puternicul turneu "Super Six".

Lucian Bute cu tricolorul RomanieiFoto: Reuters

La doar cateva zeci de ore dupa incheierea meciului cu Mendy (victorie prin KO in repriza a patra), pentru Lucian Bute a aparut si numele pugilistului pe care l-ar putea intalni in urmatoarea disputa, Kelly Pavlik avand sanse foarte mari sa se dueleze cu campionul roman.

Pentru a ajunge insa in postura de a-l intalni pe Lucian, Pavlik trebuie mai intai sa-l invinga pe Darryl Cunningham, intr-o disputa care va avea loc pe 6 august.

Gazetarii canadieni vorbesc despre faptul ca acesta ar fi primul pas (nr. meciul lui Lucian cu Pavlik) pentru o disputa de senzatie cu castigatorul din "Super Six".

Finala turneului "Super Six" este programata in data de 29 octombrie 2011, intre Andre Ward si Carl Froch. Invingatorul din acest meci are sanse mari sa-l intalnesca pe Lucian Bute.

In cazul in care varianta Pavlik nu s-ar materializa, Interbox ii pregateste lui Lucian urmatoarele variante:

Arthur Abraham: fost campion IBF, si-a aparat cu succes centura de zece ori. Palmares: 32 de victorii (26 prin KO) si 3 infrangeri.

Glen Johnson: Este pugilistul care l-a inlocuit pe Mikkel Kessler in Super Six, dupa ce danezul s-a accidentat. Jamaicanul are 42 de ani si a bifat de-a lungul carierei 51 de victorii (35 prin KO) si 15 infrangeri. A fost invins de catre Carl Froch in semifinalele Super Six la puncte.

Andre Dirrell: In varsta de 27 de ani, americanul nascut la Flint, Michigan, a reusit 19 victorii de-a lungul carierei (dintre care 13 prin KO) si a pierdut o singura data (in fata lui Carl Froch). A cucerit medalia de bronz la Olimpiada de la Atena (conform sport.ro).

Vezi aici imagini cu Kelly Pavlik:

Vezi aici imagini cu Carl Froch:

Vezi aici imagini cu Andre Ward:

Vezi aici imagini din partida Andre Ward vs Mikkel Kessler: