Lucian Bute a efectuat, in cursul zilei de marti, un antrenament cu public, pugilistul roman pregatindu-se, la AFI Cotroceni, in fata a aproximativ 400 de persoane dornice sa-l vada la treaba. Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata francezului Mendy (37 de ani). Partida va avea loc, sambata, 9 iulie, de la ora 22.00, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

Lucian Bute Foto: AGERPRES

Marti, in jurul orei 12, Lucian Bute si-a facut aparitia in centrul comercial AFI Cotroceni pentru a sustine un antrenament cu public.

Pugilistul roman s-a antrenat aproximativ 37 de minute, timp in care a fost ovationat de cei prezenti in incinta. Lucian a aparut cu un tricou alb pe care avea imprimat logo-ul turismului romanesc.

Bute a dus o lupta cu un adversar imaginar, s-a pregatit la un moment dat cu ochii inchisi si a exersat din plin eschivele si upercuturile, informeaza Mediafax.

Sportivul roman si-a incheiat pregatirea cu exercitii cu mingea medicinala si salt cu coarda. La finalul antrenamentului, Lucian a oferit autografe doritorilor.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata francezului Mendy (37 de ani). Partida va avea loc, sambata, 9 iulie, de la ora 22.00, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.