Gala "Campioni pentru Romania", in cadrul careia Lucian Bute isi va apara in ring pentru a opta oara centura la supermijlocie, versiunea IBF, va avea invitati de cinci stele, anunta organizatorii evenimentului. Pe langa politicieni, sportivi, oameni din show-biz-ul autohton si celebrul ring announcer Michael Buffer (cunoscut pentru replica ), in tribune vor sta si doi fosti mari pugilisti, Evander Holyfield si Lennox Lewis.

Evander Holyfield va fi prezent la meciul lui Bute Foto: Agerpres

Potrivit organizatorilor galei, stocul biletelor la categoria VIP (600 RON) a fost deja epuizat. Printre personalitatile ce vor asista la gala "Campioni pentru Romania" se numara fosti mari sportivi, presedinti de cluburi sau de federatii, antrenorul echipei nationale de fotbal, impresari: Ion Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Giovani si Victor Becali sau George Copos.

"Mai mult ca sigur nu vor fi singurii reprezentanti ai sportului romanesc, mai multi fosti mari sportivi cumparand bilete in sectorul VIP. Marius Stan si MM Stoica, actualul si fostul presedinte al Otelului Galati, campioana Romaniei la fotbal, sunt cunoscuti ca apropiati ai lui Bute si mai mult ca sigur vor veni la gala", se arata in comunicatul organizatorilor.

Printre politicienii prezenti la gala s-ar putea numara si presedintele tarii, Traian Basescu. Desi nu a confirmat oficial prezenta, surse din cadrul Palatului Cotroceni sustin ca presedintele va fi prezent. Alti politicieni ce vor urmari meciul lui Bute sunt Emil Boc, Victor Ponta, Crin Antonescu, Elena Udrea, Gabriel Oprea sau Cristian Popescu Piedone.

Presedintele FR Box a anuntat si "invitati de 5 stele de peste hotare": fostii pugilisti Evander Holyfield si Lennox Lewis.

Lucian Bute va sosi la Bucuresti in data de 24 iunie, gala urmand a avea loc pe 9 iulie, la Romexpo. Romanul isi va apara pentru a opta oara centura de la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in fata francezului Jean-Paul Mendy.